• امروز : شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 20 April - 2024

اخبار ویژه

پنجمین نشست “دین و چالش های روز” ویژه برنامه “چهارشنبه های اعتقادی” با موضوع “تأثیر مبانی اندیشه مدرن بر جامعه اسلامی ایران و راه کارهای برون رفت از آن” با ارائه حجت الاسلام دکتر سیدمهدی علیزاده موسوی برگزار گردید. پنجمین نشست “دین و چالش های روز” ویژه برنامه “چهارشنبه های اعتقادی” با موضوع “تأثیر مبانی اندیشه مدرن بر جامعه اسلامی ایران و راه کارهای برون رفت از آن” با ارائه حجت الاسلام دکتر سیدمهدی علیزاده موسوی برگزار می شود. چهارمین نشست “دین و چالش های روز” با موضوع “روش های طراحی و گسترش شبهات دینی در جامعه” با ارائه حجت الاسلام دکتر سیدهاشم جزی برگزار گردید. پنج شنبه های میدانی با موضوع “ایده‌ها و شکاف‌ها در پژوهش مذاهب اسلامی” توسط سرکار خانم دکتر فاطمه فاطمی برگزار گردید. چهارمین نشست “دین و چالش های روز” با موضوع “روش های طراحی و گسترش شبهات دینی در جامعه” با ارائه حجت الاسلام دکتر سیدهاشم جزی برگزار می شود. پنج شنبه های میدانی با موضوع “ایده‌ها و شکاف‌ها در پژوهش مذاهب اسلامی” توسط سرکار خانم دکتر فاطمه فاطمی برگزار می گردد. خطبه فدکیه یک مکتب اعتقادی است. سومین نشست “دین و چالش های روز” با موضوع «معنویت های نوظهور و چالش های فرهنگی و هویتی» با ارائه حجت الاسلام دکتر «محمدتقی سبحانی» برگزار شد.

11

حجت الاسلام دکتر حمیدرضا مظاهری: «مدیتیشن و یوگا» از آموزه های اصول بنیادین در معنویت سکولار است

  • کد خبر : 679
  • ۰۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۲
حجت الاسلام دکتر حمیدرضا مظاهری: «مدیتیشن و یوگا» از آموزه های اصول بنیادین در معنویت سکولار است

به گزارش روابط عمومی انجمن کلام اسلامی حوزه علمیه، حجت الاسلام و المسلمین حمیدرضا مظاهری سیف، در سومین روز از مدرسه تابستانی کلام امامیه که در هتل ولایت مشهد برگزار شد به نقد موضوع «معنویت‌گرایی سکولار» پرداخت و گفت: برخی از جامعه شناسان معتقدند که موج دین گرایی در واقع اعلام مرگ سکولاریزم است. وی […]

به گزارش روابط عمومی انجمن کلام اسلامی حوزه علمیه، حجت الاسلام و المسلمین حمیدرضا مظاهری سیف، در سومین روز از مدرسه تابستانی کلام امامیه که در هتل ولایت مشهد برگزار شد به نقد موضوع «معنویت‌گرایی سکولار» پرداخت و گفت: برخی از جامعه شناسان معتقدند که موج دین گرایی در واقع اعلام مرگ سکولاریزم است.

وی افزود: رهبران معنویت گرایی سکولار بررسی کرده اند بحران های گوناگونی بشر را احاطه کرده و اگر این بحران ها ادامه پیدا کند دچار نارضایتی مردم می شود و به دنبال آن مردم به دنبال تغییر گرایش می شوند، از این رو با توجه به این که نیاز به معنویت، نیازی اصیل است تلاش کرده اند که چه طور می توان این نقطه ضعف در سکولاریسم را به نقطه قوت مبدل کنند، در نتیجه تصمیم گرفتند که اگر بتوانند معنویتی هماهنگ با ارزش های نظام لیبرال سرمایه داری ایجاد کنند و در جهان ترویج کنند، نظام لیبرال سرمایه داری تحکیم و تداوم خواهد یافت.

کارشناس عرفان‌های نوظهور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ده ها سازمان معرفتی و دینی که بسیاری از آن ها در درون آمریکاست فعال هستند نظیر مرکز خدمات بین ادیان کاخ سفید که به عنوان یک مبنا در تمام ایالت ها و وزارتخانه های آمریکا وجود دارد و بانک جهانی در سال گذشته چهار نشست هم اندیشی در این راستا برگزار کرده است.

وی ادامه داد: مراکز دینی دیگر نظیر بنیاد ایمانی تونی بلر، شرکای شروعی جدید(مؤسسه اسپن)، باشگاه بوداپست، انجمن تفکر نوین جهانی و شبه جنبش رهبران تکاملی از همین قبیل است.

حجت الاسلام و المسلمین مظاهری سیف با اشاره به این که رهبر انقلاب می فرمایند «از عرفان های مادی پوچ بی محتوا گرفته تا ادیان منسوخ، تا سازمان هایی که اسمش دین است، باطنش سازمان سیاسی است، مشغول تلاشند» گفت: «معنویت‌گرایی سکولار» را می توان در سه دسته مبانی فکری معنویت لیبرال سرمایه داری، شخصیت ها و سازمان ها و استراتژی ها بررسی کرد.

مدیر موسسه بهداشت معنوی در ادامه به تبیین و تشریح موضوع مبانی فکری معنویت لیبرال سرمایه داری پرداخت و اظهار داشت: امروز اصول بنیادینی در معنویت سکولار وجود دارد که در قالب هزاران جنبش در حال عرضه شدن است، از آموزه های این جنبش ها می توان به «خدای درون»، «مدیتیشن و یوگا»، «نیروی فکر»، «الهیات رفاه»، «تناسخ»، «تکامل (عصرجدید)» و «نقش رهبری زنان» اشاره کرد.

لازم به ذکر است دومین کارگاه آموزشی مدرسه تابستانی کلام امامیه از تاریخ یکم الی سوم شهریور به همت انجمن کلام اسلامی حوزه و با همکاری مرکز تخصصی آخوند خراسانی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در سالن همایش های هتل ولایت مشهد برگزار می شود.

لینک کوتاه : https://ikq.ir/?p=679

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
ارتباط توحید عملی و حجاب و عفاف در تحقق امنیت دینی خانواده الاهیات تطبیقی بین الادیان الهیات زیارت اندیشه اسلامی ایده‌ها و شکاف‌ها در پژوهش مذاهب اسلامی ایمان ایمان و اخلاق ایمان و تربیت ایمان و سلامت روان ایمان و سیاست بازخوانی گزارش اجلاسیه صلح جهانی سئول تأثیر مبانی اندیشه مدرن بر جامعه اسلامی ایران و راه کارهای برون رفت از آن تاریخ کلام امامیه تقویت و تکمیل مبانی کلام ثبت نام دوره های آموزش انجمن کلام اسلامی حوزه جامعة الزهراء جایگاه عقل در علوم عقلی جایگاه عقل در قرآن و حدیث جایگاه عقل در مذاهب اسلامی خطبه فدکیه دین و چالش های روز روش های طراحی و گسترش شبهات دینی در جامعه زبان تخصصی و اصطلاح شناسی کلامی زیست مومنانه سلسله نشست های دین و چالش های روز شرح آیات العقاید عقل در اندیشه اسلامی قاعده دفع ضرر محتمل مبانی اخلاقی الهیات زیارت مبانی فکری و کلامی سلفیه مبانی کلامی اخلاق و معنویت مبانی کلامی الهیات زیارت مجمع عمومی مدرسه پائیزه مدل ایمن سازی ارتباط اجتماعی در امر جنسی بر اساس منابع اسلامی مشق کلام معنویت معنویت های نوظهور و چالش های فرهنگی و هویتی منهاج السنه نقد مبانی معرفت شناختی و روش شناختی الحاد مدرن همایش ملی زن، خانواده، امنیت پیام رئیس انجمن کلام حوزه چهارشنبه های اعتقادی کارگاه کرسی عملی ترویجی